ویزای درمان و سلامت ترکیه، شرایط دریافت و مدارک لازم
ترکیه که امروزه بهعنوان یک کشور پیشرفته و گردشگری شناخته میشود، نسبت به سایر کشورها هزینههای درمانی پایینی دارد. حضور متخصصان پزشکی با تحصیلات عالی، این کشور را به مقصد افرادی که به دنبال درمانهای مختلف پزشکی هستند و دریافت خدمات مراقبتی مطلوب برای آنها الویت دارد، تبدیل کرده است.
آنچه در ادامه خواهید خواند :
افراد بسیاری جهت درمان بیماری به کشور ترکیه سفر میکنند، چون به کشوری معتبر جهت درمان بیماریهای گوناگون شناخته میشود. صدور ویزای درمانی برای این دسته از افراد در سریعترین زمان ممکن انجام میشود. همچنین در صورت نیاز، افراد میتوانند ویزای خود را تمدید کنند. در این مقاله با سایت تحصیل در خارج همراه ما باشید تا شما را با شرایط و قوانین ویزای درمان و سلامت ترکیه بیشتر آشنا کنیم.
شرایط اخذ ویزای درمان و سلامت
وجود سیستم درمانی جامع و باکیفیت در کشور ترکیه، از موارد مهم انتخاب این منطقه از سوی افراد برای درمان است. شهروندان سایر کشورها، برای دریافت ویزای درمانی ترکیه لازم است شرایط خاصی داشته باشند. از جمله این شرایط:
- متقاضیان لازم است تمکن مالی حداقل به میزان روزانه 50 دلار، جهت تامین مخارج سفر و رزرو هتل داشته باشند.
- شهروندان سایر کشورها باید از طریق خطوط هوایی که با وزارت امور خارجه ترکیه توافقنامه دارند، به این کشور سفر کنند. این خطوط هوایی شامل خطوط هوایی ترکیش، اطلس گلوبال، اونور ایر، ایرلاینز و پگاسوس میباشد.
- داشتن مدارک پزشکی معتبر جهت ارائه ضروری است.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای درمان و سلامت ترکیه
تهیه مدارک زیر برای اخذ ویزای پزشکی ترکیه ضرورت دارد که شامل:
- گذرنامه اصلی با حداقل 6 ماه اعتبار
- دو عدد عکس پرسنلی بدون حاشیه و با زمینه سفید رنگ که پیش از این در هیچ امری استفاده نشده باشد.
- کپی پاسپورت دارای اعتبار
- وجود حداقل دو صفحه خالی در پاسپورت برای مهر ویزا
- کپی پاسپورت قدیمی در صورت وجود
- مدرک صورتحساب بانکی
- بلیط برگشت مورد تایید جهت نشان دادن برنامه سفر
- تایید رزرو هتل براساس برنامه سفر
- بیمه مسافرتی یا درمانی
- همراه داشتن برگه ارجاع پزشکی، گزارشات پزشکی مربوط به بیماری و هرگونه اطلاعات مهم پزشکی مرتبط
- ارائه فرم درخواست ویزای درمانی که شامل اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی، مشخصات پاسپورت، شماره ملی، تاریخ و محل تولد، اطلاعات همسر و فرزند در صورت وجود، مدت زمان سفر، جزئیات سفر و دلایل سفر به ترکیه است. این فرم حتما باید به سرکنسولگری جمهوری ترکیه ارسال شود.
مراحل اخذ ویزای درمان ترکیه
دریافت ویزای درمان و سلامت کشور ترکیه به دو صورت امکان پذیر است.
1- درخواست آنلاین و غیرحضوری از طریق سامانه E-visa
در این روش متقاضیان در ابتدا برای درخواست ویزای ترکیه، لازم است از طریق وبسایت رسمی به آدرس visa.gov.ir مراجعه کنند. افراد واجد شرایط پس از آپلود مدارک اصلی جهت اتمام مراحل اخذ ویزا باید به نمایندگی انتخاب شده خود مراجعه کنند. متقاضیان تا 48 ساعت پیش از تاریخ سفر خود، میتوانند جهت دریافت ویزای الکترونیکی اقدام کنند.
2- دریافت ویزای درمان وسلامت ترکیه با مراجعه به کنسولگری ترکیه
در این روش افراد مستقیما مدارک خود را به نمایندگی کشور ترکیه ارائه میدهند. در این صورت ممکن است دریافت ویزای درمانی شما چند هفته طول بکشد. معمولا دریافت ویزا از طریق سامانه E-visa روند سریعتر و راحتتری دارد. این سامانه از امنیت بالایی برخوردار است و در زمان شما نیز صرفه جویی میکند. در صورتی که بیمار فردی به همراه داشته باشد نیز امکان گرفتن ویزا و اخذ اقامت برای وی امکانپذیر میباشد.
مدت زمان اعتبار ویزای درمان و سلامت ترکیه
بهطورکلی مدت زمان اعتبار ویزای درمانی ترکیه کوتاه مدت است و برای 30 الی 90 روز در یک دوره سه ماهه معتبر میباشد. در صورتی که روند درمانی شما بیش از 90 روز طول بکشد، بهتر است پیش از اتمام اعتبار آن، درخواست مجوز خود را به نزدیکترین مراکز مدیریت مهاجرت ارسال کنید. همچنین تمدید مدت زمان اخذ ویزای درمان و سلامت ترکیه به دلایل تمدید، ملیت و علت حضور اولیه شما در این کشور بستگی دارد.
حضور بیش از مهلت اعتبار ویزای شما در ترکیه، باعث جریمه و در نتیجه اخراج شما از این کشور خواهد شد. همچنین در مواردی احتمال محروم شدن شما در یک دوره زمانی خاص نیز ممکن است. اگر متقاضی دریافت ویزای درمان ترکیه کودک باشد، لازم است که گواهی تولد او به زبان ترکی ترجمه و به اداره مهاجرت تحویل داده شود.
مزیتهای اخذ ویزای درمانی ترکیه
مراجعه به کشور ترکیه جهت درمان بیماری از مزیتهای فراوانی برخوردار است. امروزه کشور ترکیه با داشتن مناظر چشمنواز و گردشگری بسیار، بازدید از مکانهای توریستی در طول درمان و به دلیل هزینههای درمانی مناسب با کیفیت بالا، به محبوبترین مقصد گردشگری – پزشکی برای افراد تبدیل شده است. همچنین پیشرفت روزافزونی در زمینه مراقبت بهداشتی و صنعت پزشکی داشته است. از طرفی وجود چندین بیمارستان متعدد در کشور ترکیه، افراد را در انتخاب مرکز درمانی متناسب با بودجه خود راهنمایی میکند. مهمتر از همه اینکه پزشکان و جراحان بیمارستان ترکیه با تسلط کامل به زبان انگلیسی، تعاملات بینالمللی را بهبود بخشیدهاند.
نکات ضروری در رابطه با ویزای درمان و سلامت کشور ترکیه
درمان بیماریهای خود شده است. از طرفی افراد با داشتن پاسپورت و آدرس اقامت، بدون نیاز به حضور در کشور ترکیه میتوانند بیمه درمانی این کشور را اخذ کنند. جهت درخواست ویزای درمانی ترکیه لازم است به نکاتی توجه داشته باشید.
- به دلیل احتمال تاخیر در پردازش ویزا، بهتراست حداقل به مدت یک ماه پیش از زمان سفر برای دریافت ویزای پزشکی اقدامات لازم را انجام دهید.
- هزینهای که بابت دریافت ویزا پرداخته میشود به هیچ عنوان قابل برگشت نیست، حتی در صورتی که ویزای شما رد شده باشد.
- داشتن بیمه درمانی معتبر در دوران اقامت ضروری است.
- تکمیل بودن مدارک لازم جهت دریافت ویزای درمان و سلامت ترکیه که پیش از این به آنها اشاره شد.
مزایای درمان در کشور ترکیه
انتخاب کشور ترکیه یکی از اولین اولویتهای افراد به دلیل در دسترس بودن تجهیزات پزشکی پیشرفته و خدمات درجه یک میباشد. با اینکه هزینه درمان در کشور ترکیه در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار پایین است، اما دلیلی بر کیفیت پایین خدمات ارائه شده و تجهیزات پزشکی مورد استفاده در بیمارستانهای آن نمیباشد. از جمله مزیتهای اخذ ویزای درمانی ترکیه میتوان موارد زیر را نام برد:
- انتخاب پزشک یا متخصص مورد نظر توسط خود فرد
- امکانات و کیفیت بالای بیمارستانها
- بازپرداخت هزینه درمان در صورت ناتوانی مالی در پرداخت کل هزینه به صورت یکجا
- بهرهمندی از تعرفههای پس ازدرمان
- هزینه مناسب درمان
- آبوهوای نشاطانگیز و روحنواز کشور ترکیه
- تعدادی زیادی از بیمارستانهای کشور ترکیه اعتباری بینالمللی دارند و به مراکز ارائه دهنده مراقبتهای بهداشتی ایالات متحده از جمله دانشکده پزشکی هاروارد و جان هاپکینز وابسته میباشند.
- مردم کشور ترکیه بسیار مهمان نواز و سخاوتمند هستند. همین امر این کشور را به مرکزی برای مراجعه سایر افراد جهت درمان و گردشگری تبدیل کردهاست.
ایران جزو کشورهایی است که شهروندان آن میتوانند به مدت 3 ماه بدون نیاز به ویزا در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. بنابراین در صورت کوتاه بودن روند درمان بیماری، شهروندان ایرانی نیازی به صرف زمان برای دریافت ویزا ندارند. اما اگر روند درمان طولانی مدت باشد، لازم است جهت دریافت ویزا اقدامات لازم صورت بگیرد.
جمعبندی
بهطورکلی کشور ترکیه از سیستم درمانی باکیفیت و پیشرفتهای برخوردار است و استانداردهای آن به کشور اروپا بسیار نزدیک میباشد. هزینههای درمانی در کشور ترکیه نسبت به کشور ایران کمی بالاتر است اما در مقایسه با کشورهای اروپایی کمتر است. در صورتی که شما قصد دارید که روند درمان بیماری خود را در کشور ترکیه انجام دهید، جهت اخذ ویزا و راحتی در انجام پروسه، میتوانید به سایت رسمی تحصیل در خارج مراجعه کنید. سایت تحصیل در خارج یکی از سایتهای معتبر در زمینه انجام پروژههایی از این قبیل میباشد که بسیار شناخته شده است.
سوالات متداول
آیا ورود به کشور ترکیه در تاریخ و مدت زمان مشخص شده درخواست، ضرورت دارد؟
مدت زمان اعتبار ویزای درمان وسلامت ترکیه از تاریخ ثبت شده در درخواست شما آغاز میشود. بنابراین شما میتوانید در هر تاریخی از این مدت به کشور ترکیه سفر کنید.
اخذ ویزای درمانی ترکیه چقدر هزینه دارد؟
گرفتن ویزای درمانی ترکیه، مبلغی حدود ۶۰ تا ۷۵ دلار برای شما هزینه دارد.
بدون دیدگاه