ویزای تحصیلی همراه ترکیه، شرایط اخذ ویزای دانشجویی در ترکیه

5/5 - (2 امتیاز)

ویزای همراه ترکیه، شرایط اخذ ویزا

همانطور ‌که می‌دانیم افراد متاهل، بیشتر کشورهایی را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب می‌کنند که سهولت بیشتری در اخذ ویزای همراه داشته باشند. این امر موجب کاهش اضطراب ناشی از دوری از همسر و فرزندان می­شود و همچنین به همراه داشتن همسر و فرزندان، تمرکز دانشجویان را در درس خواندن بالا می‌برد. از آنجایی که دولت ترکیه در اعطای ویزای همراه به خانواده‌ دانشجویان خیلی سخت‌گیر نیست، این کشور را به مقصد بسیاری از دانشجویان متقاضی تبدیل می­کند.

مشاورین زبده موسسه مهاجرتی سایت تحصیل در خارج، متقاضیان ادامه تحصیل در کشور ترکیه را، در راستای رسیدن به اهداف خود یاری می­کند. پس اگر قصد مهاجرت تحصیلی به همراه خانواده خود به ترکیه را دارید، تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

ویزای همراه ترکیه

همسایگی ایران با کشور ترکیه، همچنین کم بودن شکاف فرهنگی و نزدیکی ارزش پول ایران و ترکیه، این کشور را به یکی از مقاصد محبوب ایرانیان برای مهاجرت تبدیل کرده است. همچنین افراد زیادی این کشور را به دلیل داشتن دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت و وزارت علوم، برای مهاجرت تحصیلی انتخاب می­کنند.

اما نکته قابل توجه این است که دانشجویان متاهل و دارای فرزند، با وجود نزدیک بودن مسافت و داشتن خطوط هوایی مستقیم ایران به ترکیه، ترجیح می‌دهند برای آرامش ذهنی خود و تمرکز بیشتر روی دروس و تحقیقات، خانواده خود را کنار خود داشته باشند. کشور ترکیه این امکان را با اعطای حق اخذ ویزای همراه تحصیلی به همسر و فرزند زیر ۱۸ سال و فرزندان وابسته‌ بالای ۱۸ سال دانشجویان متقاضی تحصیل در این کشور فراهم کرده است. با این امکان دانشجویان می‌توانند همسر و فرزند واجد شرایط خود را هنگام تحصیل به همراه داشته باشند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای همراه تحصیلی در کشور ترکیه

جهت اخذ ویزای همراه تحصیلی در ترکیه، متقاضی می‌بایست مدارک زیر را آماده کرده و به سفارت ترکیه ارائه دهد:

  • پاسپورت با حداقل دو ماه اعتبار و دو صفحه خالی
  • نامه تایید شده توسط وزارت علوم ترکیه مبنی بر پذیرش از دانشگاه متقاضی تحصیل
  • تمکن مالی حدود ۵۰۰۰ لیر برای هر نفر و ارائه اسناد آن
  • عکس مناسب‌ برای پاسپورت
  • مدارک شناسایی و اثبات رابطه خانوادگی
  • مدارک تکمیل شده درخواست ویزا

مدت زمان اعتبار ویزای همراه تحصیلی کشور ترکیه

این ویزا تا هر زمان که دانشجو به تحصیل می‌پردازد، برای خانواده‌ او قابل تمدید بوده و دارای دو سال اعتبار است. لازم به ذکر است که با ویزای توریستی ترکیه امکان این وجود دارد که سه ماه در ترکیه اقامت داشته باشید. اعتبار ویزای همراه ترکیه، دقیقا باید به اندازه مدت زمان تحصیل و اقامت دانشجو در ترکیه باشد و نمی‌تواند بیشتر از دانشجو در ترکیه اقامت داشته باشد. لازم به ذکر است که متقاضیان در حال اقدام جهت اخذ اقامت ترکیه، پنج سال ساکن این کشور ‌باشند، می‌توانند اقامت دائم ترکیه را دریافت کنند‌.

مدارک و شروط لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی در ترکیه

آن دسته از داوطلبان متقاضی که تمایل به تحصیل در دانشگاه یا موسسات آموزشی در ترکیه هستند، می‌بایست برای تحصیل در این کشور، ویزای تحصیلی دریافت نمایند. دانشگاه­های ترکیه دارای رتبه خوبی در رتبه بندی جهانی QS و تایمز دارند و دانشگاه‌های عالی از لحاظ امکانات و سطح علمی و آموزشی هستند. از همه مهمتر مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می­باشند. داوطلبان متقاضی دریافت پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه، باید جهت اخذ ویزای تحصیلی مدارک زیر را ارائه نمایند:

  • مدارک ترجمه شده و تایید شده مقاطع تحصیلی پیشین
  • نامه معتبر پذیرش یکی از دانشگاه‌های ترکیه
  • نامه پرداخت هزینه­های آموزشی و امکانات دانشگاه
  • نامه مربوط به محل اقامت یا خوابگاه دانشجویی در ترکیه
  • عکس مدارک بیومتریک
  • پاسپورت معتبر
  • فرم تکمیل شده مربوط به ویزای تحصیلی در ترکیه

پس از تکمیل ثبت‌نام و اخذ پذیرش و ورود دانشجو به ترکیه، دانشجو ۹۰ روز ‌مهلت دارد که جهت اخذ اقامت دانشجویی از طریق اداره استانی مهاجرت اقدام نماید. این اقامت یک سال معتبر و قابل تمدید است. همچنین جهت تمدید اقامت، دانشجو باید در ۶۰ روز پایانی مهلت اقامت، اقدام کرد.

ویزای پیوستن به خانواده در ترکیه

اطلاعاتی درباره تحصیل و زندگی در ترکیه

ترکیه به دلیل داشتن آب‌وهوایی معتدل، تشابه فرهنگی با ایران و همچنین روابط نزدیک سیاسی و دیپلماتیک میان دو کشور، از دلایلی است که دانشجویان ایرانی به تحصیل در ترکیه ترغیب می‌شوند. از دلایل مهم دیگر می‌توان به نزدیک بودن ارزش پولی این دو کشور اشاره کرد. همچنین با عضویت ترکیه در معاهده بولونیا، مدارک تحصیلی دانشگاه‌های این کشور در کشورهای اروپایی نیز معتبر است و دانشجویان فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌های ترکیه، می‌توانند بدون تبدیل مدارک در دانشگاه‌های اروپا تحصیل کنند. به همین دلیل ترکیه با داشتن دانشگاه‌های برتر، گزینه قابل تاملی برای تحصیل برای دانشجویانی است که سودای تحصیل در آمریکا و اروپا را در سر می­پرورانند.

اگر بخواهیم یک ‌سری اطلاعات کلی درباره کشور ترکیه برای شما شرح دهیم باید اشاره کنیم که زبان اصلی جمهوری ترکیه، ترکی استانبولی است و دین رسمی این کشور اسلام می­باشد که قومیت‌های ترک و کرد در آن زندگی‌ می‌کنند. ۸۱ استان  دارد و واحد پول آن لیر است. پایتخت آن آنکارا و پیش شماره آن 0090 است. دولت ترکیه و دانشگاه­های آن حامی دانشجویان بین‌المللی هستند که با همسر و فرزند به ترکیه مهاجرت می­کنند. این کشور دانشجویان و خانواده‌هایشان را در زمینه مسکن یاری می­کند.

علاوه‌بر این‌ها یکی از نکات مهم زندگی در ترکیه، تسلط به زبان ترکی است؛ اما برای یافتن کار حین تحصیل، تسلط به زبان انگلیسی برای کارفرمایان بسیار قابل توجه است. نکته بسیار مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که، خانواده دانشجو در ترکیه حق کار ندارند و در صورت تمایل به کار کردن در ترکیه باید از طریق ویزای کاری اقدام کنند.

شهرهای مناسب دانشجویان در ترکیه

 ترکیه دانشگاه‌های بسیار خوبی دارد و از امکانات زیادی برای سایر تفریحات دانشجویی برخوردار است‌‌. همچنین فستیوال و جشنواره‌های زیادی سالیانه در ترکیه برگزار می‌شود و مقصد خوبی برای خوانندگان جهت برگزاری کنسرت است. در ادامه قصد داریم چند تا از شهرهای معروف ترکیه که مناسب دانشجویان است را به شما معرفی کنیم:

1. شهر دانشجویی استانبول

این شهر بزرگترین شهر ترکیه محسوب می‌شود و یکی از شهرهای دانشجویی و مرکز اقتصادی و فرهنگی آن است. استانبول دارای آب‌وهوای معتدل و جاذبه های بسیار زیاد و زیبایی است. دانشگاه‌های برتر خصوصی و دولتی زیادی دارد که می‌توان به دانشگاه فنی استانبول، دانشگاه کوچ، دانشگاه فنی ییلدیز و دانشگاه استانبول اشاره نمود.

2. شهر دانشجویی ازمیر

از نکات مثبت شهر ازمیر می‌توان به این اشاره کرد که اکثر شهروندان آن می­توانند به زبان انگلیسی صحبت کنند. این شهر سومین شهر مهم ترکیه می­باشد و دانشگاه معروف اژه در این شهر واقع شده است.

3. شهر دانشجویی آنکارا

آنکارا پایتخت کشور ترکیه و بزرگترین شهر این کشور، پس از استانبول است. این شهر به دلیل داشتن دانشگاه‌های زیاد دومین شهر دانشجویی ترکیه محسوب می­شود. دانشگاه بیلکنت، دانشگاه آنکارا، دانشگاه فنی خاورمیانه و دانشگاه قاضی از دانشگاه‌های معروف این شهر هستند.

نتیجه‌گیری

ما در این مقاله سعی بر این داشتیم تمام نکات و جوانب موضوع ویزای همراه تحصیلی ترکیه را برای شما بازگو نماییم. امیدواریم توانسته باشیم کمی از دغدغه‌های ذهنی شما درباره این موضوع را برطرف کرده باشیم. مشاورین موسسه معتبر سایت تحصیل در خارج در مسیر اخذ ویزای تحصیلی همراه در کشور ترکیه همراه شما خواهند بود.

سوالات متداول:

آیا همراه دانشجو در کشور ترکیه حق کار دارد؟

خیر، فقط در صورتی می‌تواند مشغول به کار شود که از طریق ویزای کاری اقدام نماید.

آیا می‌توان برای فرزند بالای ۱۸ سال ویزای همراه تحصیلی دریافت کرد؟

فقط در صورت وابستگی به والدین (مانند بیماران خاص جسمی و روحی) می‌توان برای فرزندان بالای ۱۸ سال ویزای همراه تحصیلی دریافت کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *